transacties

Used Products huurt aan Keizerstraat te Den Haag

Used Products opent binnenkort een nieuwe winkel aan de Keizerstraat 62 in Den Haag. Bij Used Products kan je onder meer terecht voor (ver)koop van tweedehands en nieuwe producten, inruilen en verpanding. Used Products heeft al meer van 50 winkels in heel Nederland. De Keizerstraat 62 is de tweede vestiging van Used Products in Den Haag.

Local Joe stond verhuurder, een particuliere belegger, bij.

Lees meer

Nieuwe eigenaar voor Noordeinde 109A te Den Haag

Een belegger heeft de winkelruimte aan het Noordeinde 109A te Den Haag gekocht. De winkelruimte van circa 180 m² is bij winkelmakelaar Local Joe in de verhuur gezet.

Steven de Neeff van Local Joe stond koper bij.

Lees meer

Global Delicatessen huurt in Winkelcentrum Hofland te Voorschoten

In Winkelcentrum Hofland, gelegen aan het Planciusplantsoen te Voorschoten, opent binnenkort delicatessenwinkel Global Delicatessen. Global Delicatessen verkoopt onder meer olijven, brood en kazen.

Local Joe stond verhuurder, Stichting Supermarktfonds van Heeneman & Partners, bij.

Lees meer

BeneFIT Studio Den Haag - The City kiest voor The Roofs in Den Haag

BeneFIT Studio Den Haag - The City opent Q2 2023 haar deuren in één van de markante torens van The Roofs, aan het Maria Stuartplein 10 te Den Haag. BeneFIT is een high end personal training studio. BeneFIT Studio heeft al een vestiging aan de Dr. Lelykade 20A te Den Haag.

Verhuurder Grotiusplaats Den Haag C.V. werd bijgestaan door Steven de Neeff van Local Joe. BeneFIT Studio werd vertegenwoordigd door Remco de Boer van Brix Makelaars.

In The Roofs te Den Haag zijn nog twee commerciële ruimtes beschikbaar van circa 219 m² en circa 115 m².

Lees meer

Kip Zonder Kop huurt Keizerstraat 215 te Den Haag

Aan de Keizerstraat 215 te Den Haag, een gezellige winkelstraat in Scheveningen-Dorp, opent binnenkort Kip Zonder Kop haar deuren. Kip Zonder Kop verkoopt allerlei kipproducten.

Verhuurder, een fonds beheerd door Rubens Capital Partners, werd bijgestaan door Local Joe.

Lees meer

Taco Bell opent binnenkort eerste Haagse vestiging

Taco Bell heeft voor haar eerste Haagse vestiging gekozen voor de Vlamingstraat 35, in het kernwinkelgebied van Den Haag. Deze vestiging is de zevende vestiging van Taco Bell in Nederland. Taco Bell huurt circa 298 m² op de begane grond.

Local Joe stond verhuurder, een particuliere belegger, bij.

Lees meer

Nice Tea & Sushi huurt in Winkelcentrum Leyweg te Den Haag

Nice Tea & Sushi zal binnenkort haar deuren openen aan de Leyweg 595 X te Den Haag, in Winkelcentrum Leyweg. Nice Tea & Sushi verkoopt bubble tea en sushi.

Local Joe stond verhuurder M7 Real Estate bij.

Lees meer

SPAR opent binnenkort SPAR city winkel in het gebouw van Onderwijs- en Cultuurcentrum Amare te Den Haag

SPAR huurt circa 228 m² winkelruimte aan de Turfmarkt 73-75 te Den Haag, onderdeel van het gebouw van Onderwijs- en Cultuurcentrum Amare. SPAR zal er een SPAR city openen. De SPAR city winkels zijn te vinden in diverse binnensteden in Nederland. SPAR city verkoopt snacks voor onderweg, maar ook dagelijkse boodschappen.

Local Joe stond verhuurder bij.

Lees meer

Twitter

Nieuw in het aanbod

Jan Hendrikstraat 23
2512 GK Den Haag
2000 p.m.
Winkelruimte 80m²
Leyweg 940 U
2545 GV Den Haag
1995 p.m.
Winkelruimte 89m²