transacties

Primera huurt Bastiaansplein 7 te Delft

Primera heeft recent een nieuwe vestiging geopend aan het Bastiaansplein 7 te Delft. Het Bastiaanplein ligt in het winkelgebied De Zuidpoort, onderdeel van het kernwinkelgebied van Delft. Primera heeft meer dan 530 winkels door heel Nederland.

Verhuurder Corum Origin SCPI werd bijgestaan door Steven de Neeff van Local Joe.

Lees meer

De Bonbon Bus huurt Titaniumweg 414 te Alphen aan den Rijn

De Bonbon Bus heeft onlangs de Titaniumweg 414 te Alphen aan den Rijn gehuurd. De Bonbon Bus maakt bonbons en kleine zoetigheden voor hotels, cafés en restaurants. De Titaniumweg ligt op het onlangs gerealiseerde bedrijventerrein Heimanswetering.

Verhuurder werd bijgestaan door Local Joe.

Lees meer

Nieuwe huurder voor Westeinde 45 te Den Haag

Het Westeinde 45 te Den Haag is onlangs verhuurd aan Insieme Hair Salon. Insieme Hair Salon is een kapsalon voor dames en heren.

Steven de Neeff van Local Joe stond verhuurder bij.

Lees meer

Huurovereenkomst Nieuwstraat 180 te Spijkenisse verlengd

E&S Winkels heeft haar huurovereenkomst van de Nieuwstraat 180 te Spijkenisse verlengd. De winkelruimte ligt in het overdekte winkelgebied in het centrum van Spijkenisse. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 403 m². E&S Winkels verkoopt dames- en herenmode.

Steven de Neeff van Local Joe stond verhuurder bij.

Lees meer

Wakuli kiest voor eerste Haagse vestiging voor Fahrenheitstraat

Het in 2019 opgerichte Wakuli kiest voor haar eerste Haagse vestiging voor de Fahrenheitstraat 496 in Den Haag. Wakuli heeft als missie om slechte koffie de wereld uit te werken door specialty coffee standaard te maken. Wakuli verkoopt verse, lichtgebrande, hoge kwaliteit specialty coffee, rechtstreeks van de boer naar de consument.

Wakuli heeft al zeven vestigingen in Amsterdam en Utrecht.

Verhuurder werd bijgestaan door Steven de Neeff van Local Joe. Wakuli werd bijgestaan door Joep Oldenkotte van ART Real Estate.

Lees meer

Denneweg 2, 2A en Kazernestraat 148 te Den Haag verkocht

De monumentale panden aan de Denneweg 2, 2A en Kazernestraat 148 zijn onlangs verkocht aan een nieuwe eigenaar. Op de begane grond is Italiaans restaurant Impero Romano gevestigd. Op de verdiepingen liggen woonruimtes.

Verkoper werd bijgestaan door Steven de Neeff van Local Joe.

Lees meer

Hot Yoga The Hague huurt in onderwijs- en cultuurcentrum Amare te Den Haag

Hot yoga studio Hot Yoga The Hague heeft Turfhaven 3 te Den Haag aangehuurd. Turfhaven 3 maakt onderdeel uit van onderwijs- en cultuurcentrum Amare en is ongeveer 193 m² groot.

Verhuurder gemeente Den Haag werd bijgestaan door Steven de Neeff van Local Joe.

Lees meer

Gourmet Poké opent aan Korte Molenstraat 13A te Den Haag

Gourmet Poké zal binnenkort haar deuren openen aan de Korte Molenstraat 13A te Den Haag, in het authentieke en gezellige Hofkwartier. Gourmet Poké verkoopt poke-sushibowl en boba tea.

Verhuurder, een particuliere belegger, werd bijgestaan door Local Joe.

Lees meer

Twitter

Nieuw in het aanbod

Thomsonplein 26 C
2565 KW Den Haag
€ 470.000 k.k.
Winkelruimte 236m²
Fijnjekade 225
2521 DT Den Haag
€ 330.000 k.k.
Kantoorruimte 205m²