Over Local Joe

Nice to meet you

Local Joe (knows Retail Real Estate) adviseert (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, gemeenten en woningbouwcorporaties over verhuur, verkoop, conceptontwikkeling, haalbaarheid en (her)ontwikkeling van winkelgebieden, winkelcentra, winkelstraten en winkelpanden.

Local Joe kent de vastgoedmarkt voor winkels op zijn duimpje. Dagelijks struint hij door de winkelstraten. 's Ochtends maakt hij een praatje met het ambachtelijke bakkertje en brengt een bezoek aan de grote drogisterijketen aan de overkant. 's Middags adviseert hij een belegger over een goede bestemming voor zijn winkelpand. Local Joe combineert zijn uitgebreide lokale winkelkennis met een groot landelijk netwerk. Alles met een praktische kijk op de markt.

Local Joe neemt het initiatief!

Steven de Neeff

Steven de Neeff richt zich bewust op winkelvastgoed. Hij heeft een uitgebreid netwerk, zowel lokaal als landelijk, zowel onder retailers als onder verhuurders. Ontwikkelingen op de winkelmarkt volgt hij op de voet. In een markt die afhankelijk is van het economisch tij en sentiment bij consument en winkelier heeft hij praktische kennis en geeft hij passend advies.

John doe

Werken bij Local Joe? Neem contact op over de mogelijkheden.

Neem contact op met LOCAL JOE


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?