Spuistraat 38, Den Haag

 • Omschrijving

  Winkelruimte te huur van circa 105 m² BVO op de begane grond en bovengelegen verdieping in de Haagse Spuistraat, aan het kruispunt met de Haagse Passage. De winkelruimte is dus gelegen in het kernwinkelgebied van Den Haag: dit deel van de Spuistraat is de belangrijkste Haagse winkelstraat en een absolute A1 locatie.

   

  In de Spuistraat is een bijzondere mix aan internationaal en landelijke (winkel)ketens gevestigd. In de directe omgeving zijn gelegen Diesel, Nespresso, Intertoys, Rayban en Mango. Het Plein met diverse horecagelegenheden ligt op loopafstand. Het kernwinkelgebied van Den Haag kenmerkt zich door de afwisseling tussen winkelen en horeca.

   

  Adres

  Spuistraat 38, 2511 BE Den Haag.

   

  Bereikbaarheid

  De bereikbaarheid van het pand is goed. Het pand is gelegen in een wandelgebied, met omliggend de voor auto’s toegankelijke centrumring.

   

  Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. De treinstations Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich in de nabijheid en zijn met tram 1, 2, 3, 4, 6 en 16 en bus 22 en 24 in korte tijd bereikbaar. De winkel is ca 150 m gelegen vanaf de tramhaltes aan het Spui.

   

  Parkeren

  Het pand beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. In de directe omgeving is betaald parkeren mogelijk in meerdere parkeergarages, waaronder Grote Markt, Museumkwartier, Plein en Stadhuis.

   

  Vloeroppervlak

  Circa 105 m² BVO winkelruimte, gelegen op de begane grond.

  Tevens is er een bovengelegen verdieping.

   

  Frontbreedte

  Circa 8 meter, hoekligging.

   

  Gebruik

  Het gehuurde mag worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW. ‘Horeca 1’ is bespreekbaar.

   

  Huurprijs

  € 5.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

   

  BTW

  Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.

  Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiële nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

   

  Indexering

  Jaarlijks, voor het eerst één (1) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

   

  Servicekosten

  Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

   

  Bijdrage BIZ

  Zie voor meer informatie: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/ondernemen/bedrijveninvesteringszone-biz.htm

   

  Betalingen

  Per maand vooruit. 

   

  Opleveringsniveau / Staat van verhuur

  Het pand wordt leeg en bezemschoon opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt. Verhuur van het pand geschiedt op casco basis. Onderhoud van eventueel door voorgaande huurders aangebrachte voorzieningen komt voor rekening en risico van huurder.

   

  Huurtermijn

  Maximaal 2 jaar.

   

  Opzegtermijn

  Flexibel.

   

  Zekerheidsstelling

  Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

   

  Huurovereenkomst

  Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2003 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder. 

   

  Energielabel

  C.

   

  Vloerbelasting

  Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

   

  Aanvaarding

  In nader overleg.

   

  Courtage

  Mocht door bemiddeling van Local Joe een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn. 

   

  Informatie

  Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot: 

   

  Local Joe

  Telefoonnummer: +31 (0) 85 30 33 485

  E-mail: info@localjoe.nl

  Website: www.localjoe.nl

   

  Disclaimer

  Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

 • Locatie

  [ { "address": "Spuistraat 38", "zipCode": "2511 BE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0777681, "lng": 4.3122711, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  5750 p.m.
  Status
  Beschikbaar
  Oplevering
  in overleg

  Bouw

  Hoofdbestemming
  Winkelruimte
  Nevenbestemming(en)
  Horeca
  Soort bouw
  Bestaande bouw

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  105m²
  Vloeroppervlakte
  105m²
  Verkoopoppervlakte
  105m²

  Indeling

  Verdiepingen
  2

  Omgeving

  Ligging
  stadskern
  Welstandklasse
  A1
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  
 • Documenten


Vergelijkbare objecten


Spuistraat 62
2511 BE Den Haag
6250 p.m.
Winkelruimte 101m²
Prinsestraat 98
2513 CG Den Haag
5000 p.m.
Winkelruimte 297m²
Denneweg 43 A
2514 CD Den Haag
5000 p.m.
Horeca 124m²
Reinkenstraat 2 F
2517 CV Den Haag
5500 p.m.
Horeca 271m²