Frederik Hendriklaan 128, Den Haag

 • Omschrijving

  Winkelruimte te huur van in totaal ca. 132,8 m² BVO, gelegen aan de Frederik Hendriklaan 128 te Den Haag. De winkelruimte is gelegen op de hoek met de Van Beuningenstraat in het midden van de populaire ‘Fred’. Deze winkelstraat is gelegen in de Internationale Zone in de chique wijk Statenkwartier.

  De Frederik Hendriklaan is een plek voor hoogwaardig winkelen, maar ook voor boodschappen. Er bevinden zich diverse locale, regionale en nationale detaillisten waaronder Albert Heijn, ICI Paris XL, Paagman, Albert Nolten Schoenen en Simon de Vogel. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden zoals Boosty, Brasserie Meys en Doppio te vinden. De winkelruimte is gelegen naast Het Zwart Fietsenplan.

  Zie voor meer informatie ook: http://defred.nl/

  Adres
  Frederik Hendriklaan 128, 2582 BG Den Haag.

  Bereikbaarheid
  De bereikbaarheid is zowel met het eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen. De haltes van diverse bus- en tramlijnen liggen in de directe nabijheid. Frederik Hendriklaan is goed bereikbaar via de doorgaande wegen van Den Haag.

  Parkeren
  Langs de openbare weg zijn er voldoende, zowel betaalde als gratis, parkeerplaatsen aanwezig.
  Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van (brom)fietsen.

  Vloeroppervlak
  De winkelruimte en secundaire ruimte, zijnde circa 132,8 m² BVO, gelegen op de begane grond.

  Frontbreedte
  Circa 8 meter.

  Gebruik
  Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.
  Lichte horeca is bespreekbaar, indien toegestaan van overheidswege.

  Huurprijs winkelruimte
  € 5.000,- per maand, te vermeerderen met BTW.

  BTW
  Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.
  Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiële nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

  Indexering
  Jaarlijks, voor het eerst één (01) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

  Servicekosten
  Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

  Bijdrage winkeliersvereniging / BIZ
  Niet bekend.

  Betalingen
  Per kalenderkwartaal vooruit.

  Opleveringsniveau / Staat van verhuur
  De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat.
  Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

  Huurtermijn
  5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar.

  Zekerheidsstelling
  Onvoorwaardelijke bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

  Huurovereenkomst
  Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

  Energielabel
  Verhuurder heeft (nog) geen energielabel beschikbaar.

  Vloerbelasting
  Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

  Aanvaarding
  In nader overleg, doch spoedig.

 • Locatie

  [ { "address": "Frederik Hendriklaan 128", "zipCode": "2582 BG", "city": "Den Haag", "lat": 52.09328448591, "lng": 4.2764282226562, "heading": 177.87871409193, "pitch": 2.7035561249594 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  € 5.000 p.m.
  Status
  Verhuurd

  Bouw

  Hoofdbestemming
  Winkelruimte
  Soort bouw
  Bestaande bouw

  Oppervlakten

  Totaaloppervlakte
  133m²
  Vloeroppervlakte
  133m²
  Verkoopoppervlakte
  133m²

  Omgeving

  Ligging
  winkelcentrum, woonomgeving
  Welstandklasse
  B1
 • Reageer

  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoe veel is ?  
 • Documenten

 • Plattegronden